0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Natursten experter.älskare.specialister.

På Swestone Scandinavia strävar vi efter att få ut det bästa utav vad naturen förser med miljövänliga metoder. Vi specialiserar oss på natursten och natursten endast. Genom att begränsa vårt utbud av stenar kan vi därmed garantera våra kunder att de kommer få kvalititetsprodukter, där ingen annan sten vars like kan mäta sig med oss samt fortfarande erbjuda bästa priset.


Vilka vi är

"Ett gäng natursten nördar" är vad vi gillar att kalla oss själva på Swestone Scadanavia. Med flertal generationer gruvarbetare som härstammar långt tillbaka i släkterna var bildandet av Swestone endast en självskriven händelse. Försäkringen av våra produkter sker via att våra experter så att de bemöter kundens krav, självfallet med naturens välbefinnande i åtanke. Viktigaste partnern för oss är naturen vilket därmed gör miljöfrågor till en viktig punkt, vilket är varför vi är måna om att våra leverantörer är eniga och kunniga om standarden vi kräver.

Swestone Scandinavia finns ej som fysisk butik vilket innebär mer flexibilitet för våra kunder och att vi kan erbjuda nöjet av att slippa hantera tunga stenar (till en viss del). Detta i samband med att vi kan erbjuda att priserna på stenarna är lägre än marknadens standardpris på kvalitéstenar.

Övrig info:

  • Bankgiro: 5082-0943
  • Godkänd för F-skatt
  • Organisationsnummer: 19951228-1453-1
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE951228145301